Oppdatering av kart for R-LINK 2

 • Få tilgang til de siste oppdateringene

  15 % av veiene endres hvert år. Finn de siste kartoppdateringene til R-LINK 2. Siste kart tilgjengelig for R-LINK 2: 2018_06 (publisert i juni 2019).

  Last ned Toolbox

  Last ned Toolbox

  Toolbox er en Renault-programvare som gjør det mulig å utføre oppdateringene som finnes for ditt R-LINK 2 system på en sikker måte.

  Hvordan installerer jeg oppdateringer?

  For å installere oppdateringene må du først ha lastet ned og installert Toolbox (én gang holder).

  1. Innhenting av opplysningene om din bil

  Ha med en USB-nøkkel (minst 8 GB) i bilen, start motoren og slå på R-LINK 2-displayet.
  Sett USB-nøkkelen inn i bilens USB-port (pass på at ingen annen USB-nøkkel er koblet til), og vent i 10 sekunder.
  Selv om ingenting vises på displayet, er USB-nøkkelen i ferd med å hente inn opplysningene om konfigurasjonen av ditt system. Du kan fjerne nøkkelen etter 10 sekunder.

  2. Synkronisering av Toolbox

  Start Toolbox på datamaskinen, og sett inn USB-nøkkelen du har brukt tidligere. Toolbox detekterer automatisk opplysningene for din bil, og foreslår oppdateringene som er tilgjengelige for ditt system.
  Hvis flere oppdateringer foreslås (systemprogramvare og kart), anbefaler vi at du installerer dem alle.
  Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, er kanskje abonnementet ditt gått ut. Du kan fornye det i R-LINK Store.

  3. Nedlasting av oppdateringene på din USB-nøkkel

  Last ned oppdateringene på din USB-nøkkel fra datamaskinen. Merk: Nedlastingstiden varierer med hastigheten på din Internett-kobling. Ikke avbryt prosessen før nedlastingen er fullført. Når nedlastingen er fullført, må du ta USB-nøkkelen riktig ut av datamaskinen.

  4. Oppdatering av kjøretøyet

  Ta USB-nøkkelen med i bilen igjen, start motoren og slå på R-LINK 2-displayet. Sett USB-nøkkelen med oppdateringene inn i bilens USB-port. Oppdateringen foreslås på skjermen. Klikk på OK for starte operasjonen. Dette kan ta flere minutter alt etter kartets størrelse.
  Mens denne operasjonen varer, må du ikke slå av motoren, ta ut USB-nøkkelen eller bruke R-LINK 2-systemet. Men du kan begynne å kjøre. Navigasjonen blir tilgjengelig når oppdateringen er fullført.
  En melding på skjermen vil bekrefte at installasjonen er fullført. Vent til meldingen vises. Du kan deretter bruke de nye kartene.